Despre noi
Pentru urgente puteti suna la: 0723436067

Slefuit Marmura

 Procesul in urma căruia suprafata pardoselei se transforma dintr-o suprafata cu zgârieturi, matuita, fara strălucire in una noua, plana, cu o strălucire deosebită. Procesul de transformare este suma unor slefuiri repetate, cu diferite pietre de slefuit, respectiv dischete diamantate, montate pe utilaje de prelucrat pardoseli si folosite de personal calificat.

 Reconditionarea marmurei nu se adresează doar suprafetelor din marmura vechi care si-au pierdut luciul datorită traficului si unei întrețineri necorespunzătoare cu detergenți acizi, ci reconditionarea se adresează si pardoselilor nou montate, deoarece cat de profesional ar fi montatorul tot vor exista diferente între plăcile de marmura, deci se impune o slefuire imediata a pardoselilor nou montate pentru a obține o planeizare a suprafetei .

Reconditionare Travertin

   Slefuirea pardoselilor din travertin necesita pe langa experiența si răbdare utilaje performante.

  Deasemenea consumabilele folosite in procesul de reconditionare au o alta compozitie., deoarece pardoseala este foarte abraziva. Sunt necesare mai multe "treceri" cu diamantatele.Dupa primele treceri unde se realizeaza indreptarea pardoselei apar inevitabil foarte multe gauri in material , gauri si lipsuri care trebuiesc reparate cu chituri normale sau cu chituri profesionale (masticuri )

Slefuit Mozaic

  Pardoselile din mozaic simplu sau mozaic Venetian, la o anumită perioada de timp necesita o reslefuire, deoarece capătă un aspect necorespunzator, prin pierderea luciului inițial, apariția unor zgârieturi, fisuri si pete.

   Procesul de reconditionare este identic cu cel folosit la slefuirea marmurei, doar consumabilele pot sa difere.

   Mozaicul Venetian in comparație cu mozaicul simplu in unele cazuri poate necesita reparații cu mastic sau chit de rosturi, reparații ce pot fi făcute uneori la culoarea initiala sau apropiată.

   La sfârșitul proceselor de reconditionare al pardoselior, indiferent de tipul acestora marmura, mozaic, granit, travertin, mozaic venetian este necesară aplicarea unor protecții, pentru a prelungi durata de viata a acestora si a menține o peroada cat mai mare de timp luciul dorit .Aceste protecții pot fi ceruri lichide ,ceruri solide, pe baza de apa sau solvenți sau impermeabilizanti soluția optima se alege funcție de destinația, locatia pardoselei si preferintele beneficiarului.

 

Slefuit Beton

 In procesul de slefuit beton se obtin mai multe avantaje ;De exemplu :

  • se inlataura stratul superficial alcatuit din nisip,ciment ,lapte de ciment
  • dispar defectele de turnare, urmele de dreptar
  • se pot inlatura eventualele acoperiri vechi , adezivi,lacuri si vopseluri
  • se poate relustrui suprafete din beton elicopterizat

 Pentru a obtine o pardoseala finita , Beton Slefuit , sunt necesare mai multe treceri cu diferite granulatii , de regula sunt 3-4 granulatii metalice si pana la 6 granulatii de rasina .Intre aceste operatii de slefuire se pot aplica durificatori de pardoseala modificand duritatea stratului superficial ,apoi la final se pot impermeabiliza suprafetele sau cerui .

TRATAMENT PARDOSELI

PROFESIONISTII PARDOSELILOR NOBILE