Despre noi
Pentru urgente puteti suna la: 0723436067

Cum scap de mizeria de pe pardoseala din beton?

 Dacă pardoseala ta din beton a devenit murdară,cu un aspect inestetic atunci sigur ai încercat toate soluțiile chimice existente pe piață.

Soluțiilechimice de curățare, detergenții acizi contribuie la muradărirea rapidă a pardoselei din beton. CUM?

Prin folosirea regulată, zilnică sau periodică la spalarea pardoselei, ei, detergenții acizi deși curăță repede pardoseala din beton, în timp produc mici găurele pe această suprafață.

In aceste găuri se strânge mizeria in timpul spălării mecanizate a pardoselei.

Aceste mici imperfecțiuni de pe beton pot fi înlăturate doar mecanic, adică prin șlefuirea suprafeței de beton.

După șlefuirea pardoselei se aplică durificatori de pardoseală pe bază de silicați de sodiu-potasiu sau pe bază de Litiu pentru a creste rezistența pardoselei din beton la actiunea factorilor externi.

Slefuirea cu masini industriale si diamante de beton.

Pentru pardoselile mari, suprafete industriale se vor folosi utilaje industriale de slefuit suprafte din beton conectate in permanență la aspiratoare profesionale de praf. Astfel este asigurata o rapiditate crescuta in executia lucrarii.

Menținerea aspectului lucios al betonului.

Menținerea aspectului lucios al betonului ține de beneficiarul pardoselei.

Si anume, de soluțiile profesionale folosite la spalarea pardoselei din beton. Noi recomandăm soluții neutre de curățare a betonului, soluții de spalare, intreținere cu ceară si periodic o relustruire a pardoselei din beton.

Chiar dacă pe pardoseala din beton au fost aplicate soluții de protecție sau de impermeabilizare este necesară intervenția unei echipe calificate în recondiționarea suprafețelor din beton.

Astfel pardoseala din beton poate fi menținută o perioadă mai lungă de timp.

https://youtu.be/qtImYQzOM6g

TRATAMENT PARDOSELI

PROFESIONISTII PARDOSELILOR NOBILE