Despre noi
Pentru urgente puteti suna la: 0723436067

 Eliminarea prafului de pe suprafata pardoselei NU se face prin spalari repetate, nici prin maturarea acesteia, nu se rezolva nici prin aplicarea de lacuri si vopseluri care se exfoliaza sau mai rau, nu fac priza pe pardoseala.

 Ce este sigur e, ca prin eliminarea stratului superficial de la suprafata betonului se ajunge la un strat suport cu o duritate crescuta, fara varfuri care devin concentratori de tensiune atunci cand se paseste pe suprafata sau rotile ruleaza pe pardoseala.

 Eliminarea stratului de la suprafata pardoseli din beton se poate face si prin slefuire cu utilaje de slefuit pardoseli conectate in paralel cu aspiratoare  industriale puternice de praf.

 In urma procesului de indepartare a stratului prafos, laptelui de ciment, nisipului de pe suprafata de contact se obtin inevitabil si mici gauri in pardoseala din beton. Gaurile din pardoseala de beton trebuiesc astupate, chituite, cu produse profesionale sau cu chituri de pardoseala. Dupa aceasta operatie suprafata trebuie sigilata si protejata.

 Cam acestea sunt in linii mari tehnicile aplicate pentru stabilizarea pardoselilor din beton.

TRATAMENT PARDOSELI

PROFESIONISTII PARDOSELILOR NOBILE