Pentru urgente puteti suna la: 0730036067


DESPRE NOI

Suntem o echipa de profesionisti, pasionati de pardoseli din piatra naturala fie ea compusa din marmura, granit, travertin sau mozaic.

De aceea cautam solutii pentru reconditionarea, restaurarea pardoselilor, redarea luciului initial si mentinerea acestuia o perioada cat mai lunga de timp.

Procedeul de reconditionare al pardoselilor necesita mai multe etape de slefuire, implicit aplicarea unor protectii specifice fiecarei pardoseli de interior respectiv exterior.

Pentru a realiza o reconditionare ,restaurare ,slefuire profesionala e nevoie de utilaje profesionale dedicate fiecarei operatii in parte ;fie ca e vorba de slefuire de indreptare ,slefuire de finisare,lustruire ,cristalizare sau o simpla spalare , de aceea folosim utilaje de ultima generatie si tehnologie diamantata.

Ne straduim si reusim sa fim cei mai buni in acest domeniu ,mergand la targuri si expozitii nationale si internationale pentru a cunoaste noi tehnologii si proceduri in domeniul slefuirii,protectiei si intretinerii pardoselilor din marmura .Pentru a mentine o calitate ridicata a serviciilor noastre nu ne implicam in mai multe proiecte in acelasi timp canalizandu-ne atentia asupra celui in derulare.

Deoarece calitatea serviciului oferit in domeniul rastaurarii pardoselilor se vede la sfarsitul proiectului ,la solicitarea clientului realizam demonstratii de calitate gratuite sau contra cost functie de marimea ,locatia si natura suprafetei pentru a va convinge sa ne alegeti .

TRATAMENT PARDOSELI

PROFESIONISTII PARDOSELILOR NOBILE